28 Haziran 2011 Salı

Altınbaşak'tan Gevşeme Takımı

Gevşemeye yeterince zaman ayırıyor musunuz?

Yaşantımız ne kadar hızlı ve stresli ise, vücut o kadar fazla enerji tüketir ve enerjiyi depolamaya fırsat bulamaz. Böylece psikolojik bakımdan zayıf ve güçsüz bir hale gelir. Bu halde iken her an sanki kötü bir şeyler olacakmış gibi hissedip yoğun bir endişe duyarız. Bu endişenin nedeni çoğunlukla belirsiz olduğundan baş edilmesi genellikle güçtür. Buna bağlı olarak da huysuz, huzursuz, saplantılı, sinirli, çabuk heyecanlanan, endişelenen bir kişi haline geliriz. Bir konuya dikkatimizi toplayamayız. Normal olarak kolay olan işler birden bire yapılamaz, bizim için çok güç bir hale gelir. Ve zamanla bu işler ertelenmeye başlar.

İşte gevşeme egzersizleri ile tüm bu bahsedilen sorunlarla nasıl başa çıkılabileceğini öğrenebilirsiniz. Bu yöntemlerden biri de "gevşeme nefesi"dir.

* Bir yere omurganızı dik tutacak şekilde oturun.
* Ellerinizi bacaklarınızı bırakarak, gözlerinizi kapatın.
* Ağzınız kapalı vaziyette, sadece burnunuzdan sakin bir nefes alarak dörde kadar sayın.
* Nefesi içinizde sekize kadar sayarak tutun.
* Nefesi verirken sekize kadar sayın.

Bu egzersizi günde 4 defa tekrarlayın.

İşte gevşemenin önemini kavrayan Altınbaşak firması da, özel üretim Gevşeme Takımları'nı kullanımınıza sundu. 5 farklı renk seçeneğiyle, yumuşacık wellsoft battaniyesi ve penye çarşafıyla, tam da rahatlamak ve gevşemek isteyenlerin tercihi.



Penye çarşaf yatakta dönme, kayma yapmıyor, üstelik ütü bile istemiyor. Ayrıca antistress özellikli, nemlendirici ve rahatlatıcı Aloe Vera etkili.

İşte Altınbaşak Relax Gevşeme Takımları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder